Kazan z Dašického zátiší

6. Andyho memoriál - Kuňka

24.09.2011 11:00

 

Kuňka už se natrvalo usídlila v našem kalendáři :) Krásné zářijové počasí, opět plno známých i nových lidí s choďáčky a tentokrát i početná společnost beauceronů.

Nadšením vyjícího a hýkajícího psa jsme vypustili do seznamující a zdravící se smečky, a po příjezdu všech opozdilců vyrážíme. Známou procházkovou trasou, za zvědavých pohledů turistů i zvířectva místní farmy, až těsně pod hrad, kde dáváme pauzu. Na kopečku u studny pak tradiční zábavné společné focení :)))

Na hrad tentokrát nejdeme a scházíme s částí ostatních k hospůdkám pod hradem, druhá půlka pokračuje v procházce. Místo odpočinku v chládku terasy zjišťujeme, že jsme cestou ztratili mého oblíbeného H.A.D.a. S juniorkou a funícím psem tedy ještě jednou probíháme rychlou chůzí a poklusem stejnou trasu, tentokrát v protisměru, abychom ho přesně v polovině cesty našli :o Pak už jen zasloužený oběd a cesta nádherným podzimním odpolednem zpět.

Děkujeme Verče za zorganizování, Kazikově chovatelce Lence za jako vždy milé popovídání a kuchaři restaurace Stodola za zážitek v podobě vynikající grilované paličky česneku ...


© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode