Kazan z Dašického zátiší

Týdenní akce KPCHP - Lubno, Beskydy

31.07.2009 00:01

Na tradiční týdenní klubovou akci tentokrát razíme až do Moravskoslezských Beskyd, do Frýdlantu nad Ostravicí. Upravený kemp s dalším svérázným panem správcem do sbírky :o, s okolím ideálním ke koupání i procházkám, příjemná společnost lidí i psů. Počasí horké, takže jsme všechny plánované výlety ani nestihli a většinu času opět trávili ve stínu a u vody :o Speciální výstavu jsme sledovali pouze jako diváci, každodenní společný výcvik a nácvik na zkoušky jsme s díky odmítli, ale závěrečné zábavné Beskydské tlapky jsme se zůčastnili rádi :)))

Za jednoho "chladnějšího" dne jsme vyrazili na Radhošť. Přecpanou lanovku jsme zavrhli a na Pustevny jsme se po sjezdovce vyškrábali po vlastních nohách a tlapkách. Z Pusteven jsme se v davu turistů přesunuli k Radegastu, kde nás (asi jako většinu) překvapila velikost sochy - v reklamě na pivo vypadá mnohem větší :) Na Radhošť, který bych viděla ještě raději než Radegasta, jsme už vzhledem k pokročilé době nepokračovali a tentokrát schůdnější cestou jsme sestoupili zpět. 

Půvabné uličky Štramberka, impozantní hrad Hukvaldy za bouřky, zajímavý, i když poněkud přelidněný skanzen v Rožnově pod Radhoštěm ... pobyt jsme si užili a pokud bude příležitost, rádi se do Beskyd vrátíme, už jen kvůli Lysé hoře, na kterou jsme se nedostali ...

 

 

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode